Resultaatgericht loopbaanadvies

Bij een outplacement traject is coaching en begeleiding een welkome aanvulling. Het is met name gericht op het verkrijgen van inzicht in je eigen handelen en denken. Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? En welke wijzigingen of verbeteringen zou je hier in aan kunnen brengen? Het gaat er om dat je bewust wordt van jezelf en dat je jezelf beter leert kennen. 

Met een goed inzicht in je eigen denk- en handelingswijze kun je hierop anticiperen in een nieuwe werkomgeving. Het uiteindelijke doel is om de kracht in jezelf zien te vinden en hier je voordeel mee te doen richting je nieuwe baan.

Een coachvraag bij een outplacement traject is vaak in eerste instantie  afkomstig zijn van je werkgever. De coaching kan echter tevens gericht zijn op persoonlijke vraagstukken of problemen. Het kan prettig zijn om hier in vertrouwen met een personal coach over te praten en te werken aan deze issues. Uiteindelijk hebt je dit meer in balans te komen en echt klaar te zijn voor je nieuwe baan.

Jij bent degene die centraal staat bij de coaching. Er wordt gekeken naar hoe je in het verleden bepaalde situaties hebt aangepakt en waarom je dit zo hebt gedaan. Het leren van je fouten en het uitbouwen van je kwaliteiten zijn hierin twee belangrijke peilers. 

Samen met je coach probeer je jouw denken en doen in kaart te brengen, zodat je bewust wordt van je handelen. Hier kun je zowel binnen de werksfeer als op persoonlijk vlak je voordeel mee doen.

Het voornaamste doel van de coaching is dat je je op je gemak voelt en (uiteindelijk) met plezier werkt aan het ingezette traject naar je nieuwe baan. Jouw eigen kracht, motivatie en inspiratie zijn hierbij het uitgangspunt. 

ROL Coaching

ROL Coaching is gevestigd in Kaatsheuvel en goed bereikbaar vanuit Tilburg, Waalwijk en Dongen. 

neem contact op »

ROL Coaching
Grevelingen 62
5172 AD
Kaatsheuvel
mail@rolcoaching.nl

Keurmerken


NOBCO/EMCC IQA
Practitioner


TMA Gecertificeerd Professional


Feedback klanten » 

Video presentaties