Resultaatgericht loopbaanadvies

Elk coachtraject is persoonlijk en maatwerk. Daarbij is het belangrijk voor de coaches van ROL Coaching om goed aan te sluiten bij de belevingswereld en sterke vaardigheden van de coachee. 

Voor jou als coachee is het belangrijk om een goed gevoel, een klik, met je coach te hebben om maximaal rendement uit jouw coachtraject te halen. Een intakegesprek is daarom een vanzelfsprekend begin van ons contact.

Veel mensen gingen je voor en zij delen graag hun ervaringen bij ROL Coaching, zodat je jouw eerste stap wel overwogen kan maken. 

Hieronder kan je de laatste ontvangen reacties lezen:


Marcel heeft mij enorm goed geholpen met het bepalen van mijn loopbaanrichting. Ik heb contact gezocht met hem omdat ik totaal niet wist wat ik voor beroep wilde doen. Stapsgewijs ben ik samen met Marcel tot een duidelijke conclusie gekomen. Nu weet ik wat mijn sterke punten zijn en hoe ik die kan benutten. Daarnaast heb ik geleerd welke werkomgevingen ik prettig vind en welke beroepen goed bij mij (kunnen) passen.
Ik wil in het bijzonder nog twee zaken benoemen die ik als echte eye-opener heb ervaren. Ten eerste; confronteer jezelf met je angst/zwakte, je wordt er sterker door! Ten tweede: Als je een droom hebt, vergeet deze niet, beleef hem! Dit zie je ook terug aan Marcel, hij vindt het echt leuk om te doen. Zijn droom was om vanuit huis mensen te coachen, en voila!

Mark (beroepskeuze traject)


Mijn ervaring met Marcel is dat ik in een ontspannen en open sfeer mijn verhaal heb kunnen vertellen. Marcel heeft mij hierbij, door zijn reflectie, kunnen laten zien waar mijn persoonlijke eigenschappen liggen en welke zaken werkelijk belangrijk zijn voor mij. Dit heeft mij geholpen een belangrijke keuze te maken in mijn werk. Ik heb mijn zelfvertrouwen hiermee weer bevestigd en kan weer vooruit kijken naar een nieuwe toekomst.

John (volledig coachtraject)


Marcel is deskundig en weet door zijn ervaringen goed waar hij mee bezig is. Hij toont zich telkens bereid om mee te denken en heeft mij ook daadwerkelijk een stuk verder geholpen. Marcel is goed in zijn werk en doet dit met plezier, wat ten goede komt aan de sfeer en vertrouwensrelatie in het coachingstraject.
Jill (sollicitatie coaching)


Ik heb de TMA Talentenanalyse gevolgd. Mijn verwachtingen over het eindresultaat zijn overtroffen. Ik merk dat de diepere evaluatie van de test dichter bij me kwam dan ik voorheen vermoede. Well done!

Toy (talentenanalyse).


Marcel is onvoorwaardelijk accepterend. Hij is als coach neutraal en kan vanuit de coachee op empatische wijze verbinding maken, meeleven, meedenken, spiegelen en richtinggeven. Het was voor mij belangrijk dat ik volledig blanco en open het traject in kon gaan. Alle uitkomsten waren onvoorwaardelijke goed en dat gaf mij een veilig gevoel en prima vertrouwensbasis.
Arjen (volledig coachtraject).


Marcel heeft een goed inlevingsvermogen en daardoor kon ik volledig mezelf zijn. Hij komt professioneel over en beschikt over goede coachtechnieken.

Karin (volledig coachtraject).

ROL Coaching

ROL Coaching is gevestigd in Kaatsheuvel en goed bereikbaar vanuit Tilburg, Waalwijk en Dongen. 

neem contact op »

ROL Coaching
Grevelingen 62
5172 AD
Kaatsheuvel
mail@rolcoaching.nl

Keurmerken


NOBCO/EMCC IQA
Practitioner


TMA Gecertificeerd Professional


Feedback klanten » 

Video presentaties