Tilburg, Waalwijk en Kaatsheuvel

Tarieven

Met een uurtarief van 70 euro werkt ROL Coaching duidelijk onder het landelijk gemiddelde. Daar komen de eventuele kosten voor de talentenanalyse en beroepstesten nog bij. 

Bij ROL Coaching geen grote hoeveelheden coachgesprekken, maar een resultaatgerichte aanpak waarbij je veel zelf kan doen. Hierdoor blijven de totale kosten beperkt. Soms is er een vergoeding mogelijk voor de coachingkosten. Wil je hier meer informatie over? Laat het dan even weten!

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek waarin we de wensen kunnen doorspreken en een pakket op maat kunnen maken.

Onderstaande trajecten zijn voorbeelden en kunnen als vertrekpunt dienen. Een los coachgesprek op basis van een specifieke coachvraag kan natuurlijk ook altijd.

Tijdens een intakegesprek kunnen we jouw vraagstuk, uitdagingen en wensen doorspreken en hier samen een passend traject voor maken dat past bij je beschikbare budget. 

Alle bedragen zijn inclusief voorbereiding en administratie. Bedragen zijn inclusief 21% BTW voor particulieren en exclusief 21% BTW voor zakelijke klanten.


Een investering in jezelf waar je een leven lang van kan genieten.


Kom je altijd tijd tekort en niet toe aan de echt belangrijke zaken? Na een uitgebreide coachsessie van 1,5 uur heb je het benodigde inzicht en ben je in staat zelfstandig hier verandering in aan te brengen!

Loopbaanadvies Goud € 685,-

Je doorloopt de TMA Talentenanalyse, werkomgevingsanalyse, twee beroepskeuzetesten en leert scenario's schrijven. Ook de valkuilentest maakt standaard onderdeel uit van dit pakket.

Vervolgens gaan we werken aan je personal branding (cv, sollicitatiebrief, LinkedIn profiel) en je krijgt een sollicitatietraining.

Dit pakket bestaat uit 7 coachgesprekken van in totaal 7,5 uur coaching. Totale doorlooptijd is ongeveer drie maanden.

Loopbaanadvies Zilver € 490,-

Je doorloopt de TMA Talentenanalyse, werkomgevingsanalyse, twee beroepskeuzetesten en leert scenario's schrijven. 

Dit pakket bestaat uit 4 coachgesprekken van in totaal 4,5 uur coaching. De totale doorlooptijd is ongeveer twee maanden.

Loopbaanadvies Brons € 340,-

Je doorloopt de Competentieanalyse, werkomgevingsanalyse, één beroepskeuzetest en leert scenario's schrijven. 

Dit pakket bestaat uit 4 coachgesprekken van in totaal 4 uur coaching. De totale doorlooptijd is vaak iets minder dan twee maanden.

Loopbaanadvies e-Coach € 195,-

Je doorloopt de Competentieanalyse, werkomgevingsanalyse, één beroepskeuzetest en leert scenario's schrijven. De totale doorlooptijd bepaal je zelf. Houd rekening met minimaal één maand doorlooptijd.

Dit 'doe het zelf' pakket voer je volledig zelfstandig uit, thuis en via internet. Voor en na elke opdracht (in totaal 8 keer) ontvang je een toelichting van de opdracht en een uitleg hoe je het resultaat kunt lezen. 

Lees hier meer over de snelle APK service voor je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae

Stappenplan

Waar ben ik goed in?

Je maakt een uitgebreide talentenanalyse en leert je talenten ontdekken.


Welke voorwaarden stel ik aan mijn werk?

Wat vind ik belangrijk in mijn werk? Wat inspireert mij?


Welke beroepen passen daarbij?

De beroeptest geef je extra inzicht en je leert scenario's schrijven.

ROL Coaching

ROL Coaching is gevestigd in Kaatsheuvel en goed bereikbaar vanuit Tilburg, Waalwijk, Breda en Dongen.

ROL Coaching
Grevelingen 62
5172 AD Kaatsheuvel

Keurmerk


NOBCO/EMCC IQA

Practitioner
TMA Talentenanalyse 

Gecertificeerd
Professional


Loopbaantraject
Waardering 4.8 uit 5.0 (64 reviews)